Brothers in Arms i 2005?

Nok en høyprofilert tittel ser ut til å bli utsatt til første del av neste år. Denne gangen er det det etterlengtede skytespillet Brothers in Arms det er snakk om.

Eurogamer og Gameindustry.biz hevder nemlig at Ubisoft har fortalt deltakere på en pressekonferanse i Paris denne uken at Brothers in Arms ikke vil bli lansert før tidlig neste år. De skal ikke ha gitt noen forklaring på hvorfor spillets utgivelsesdato blir flyttet frem, men i følge de to nettstedene skal alle tre versjonene av spillet (PC, Xbox og PS2) lanseres samtidig.

Eurogamer spekulerer imidlertid i om grunnen kan være at Ubisoft har lært av det som skjedde i fjor, da selskapet lanserte en rekke store titler i forbindelse med julen, men hvor flere av disse ikke solgte like godt som forventet. Med tanke på at Ubisoft allerede har planlagt å gi ut Prince of Persia 2 og Splinter Cell: Chaos Theory til julen, kan det godt være de ikke ønsker å sende ut nok en stortittel på julemarkedet.

For øyeblikket har imidlertid ikke Ubisoft kommet med noen offisiell bekreftelse på at utgivelsen av dette lovende skytespillet har blitt flyttet til 2005, så de nye opplysningene må nok tas med en klype salt.

Siste fra forsiden