Brothers in Arms til DS og Wii

Den kritikerroste Brothers in Arms-serien kommer til to av Nintendos populære plattformer.

I påskeferien kunngjorde Ubisoft og Gearbox Software at de jobbet med to nye Brothers in Arms-spill. Til sommeren kommer Brothers in Arms DS, mens Brothers in Arms: Double Time kommer til Wii denne høsten.

Brothers in Arms: Double Time kombinerer 31 spillbare oppdrag fra tidligere spill i serien, og lar deg spille som sersjantene Matt Baker og Joe Hartsock. Du må lede gruppen din bak fiendens linjer i det okkuperte Frankrike, og får spille ekte oppdrag skapt ved hjelp av bilder, kart, rapporter og vitnemål fra de som var til stede.

En av nyhetene i dette Wii-spillet er at du kan gestikulere ved hjelp av Wii-kontrolleren for å gi lagkameratene dine ordre. Ubisoft lover utfordrende og dynamisk kamp, og hevder at Double Time blir det mest autentiske militærspillet for Wii. Blant annet skal den kunstige intelligensen være svært god, og alt utstyret du får bruke er selvsagt basert på utstyr som ble brukt i virkeligheten.

Første Brothers in Arms-spill på DS

Brothers in Arms DS har blitt spesielt designet for plattformen, og kommer med et stylus-basert kontrollsystem som skal være lett å bruke. Kameraet vil følge bevegelsene til styluspennen, som du bruker til å sikte med. Grafikken er i full 3D, og miljøene og soldatene skal være svært livaktige.

I tillegg til å løpe rundt på bakken, får du mulighet til å sette deg bak rattet på en rekognoseringsbil, og spakene til en Sherman-stridsvogn. Dessuten får du tilgang på våpen som bazookaer, snikskytterrifler, granater og mer. Spillet kommer med seksten oppdrag og tre ulike kampanjer, og foregår i Normandie, Nord-Afrika og Ardennene.

Gameplayet er spesialdesignet for plattformen, og inneholder blant annet mulighet for at spillfiguren automatisk går i skjul bak vegger og gjerder. Spillet har også ulike flerspillermoduser, som "deathmatch" og "team deathmatch". Mer om Brothers in Arms-franchisen finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden