Brute Force - brutalt heftig

Tre på deg støvlene og den skuddsikre vesten. Det er på tide å nedkjempe litt rebelsk avskum. Du trer inn i rollen som elitesoldat for et stort firma. Din jobb er å ta av dage alle som kan skade firmaet på noen måte.

Organisasjonen du jobber for er av det topphemmelige typen, og ingen andre enn dine direkte overordnede vet en gang hva du driver med. Ytterst få vet i det hele tatt at en slike styrke eksisterer.

Spillet foregår over 18 oppdrag, alle spredt rundt i universet. Du drar hvor det enn måtte være for å beskytte din oppdragsgivers interesser. I løpet av spillet vil du kontrollere forskjellige karakterer. Du har Tex, kjempen med krefter nok til å drasse rundt på to miniguns. Hawk som er en speider, hun vil løpe først inn i kamp, ofte usynlig og utrustet med kniv. Du vil ha tilgang til et bredt utvalg av våpen i løpet av spillet, både menneskevåpen og alienvåpen. Oppdragene er spredt på en rekke planeter og i mange forskjellige miljør. Det er flere andre karakterer å spille med også, men Hawk og Tex er to av de viktigste.

Spillet støtter muligheten for å spille coop enten i split-screen eller over nettverk sammen med 4 andre spillere. Det gir også muligheten til å laste ned nye oppdrag og annet innhold via Xbox Live. Spillet er like rundt hjørnet med lanseringsdato allerede 27. juni i USA og 20. mai i Europa.

Siste fra forsiden