Buena Vista kunngjør Spectrobes

Den amerikanske utgiveren Buena Vista Games har kunngjort det anime-inspirerte actionrollespillet Spectrobes, til Nintendo DS.

Spectrobes er Buena Vistas første originaltittel (etter at den Disney-eide utgiveren har gitt ut en rekke spill basert på allerede eksisterende franchiser eller Disney-lisenser), og er et actionrollespill under utvikling hos japanske Jupiter Corporation.

Spectrobes beskrives som et innovativt actionrollespill med kampsekvenser i sanntid. Spillet følger Rallen og Jeena, som er medlemmer av en interplanetarisk politistyrke. Ved en tilfeldighet hører de om noen utdødde vesener med mektige krefter, og det viser seg etter hvert at fossilene av disse er det eneste som kan redde galaksen fra en krigersk makt som kalles Krawl.

Heldigvis kan de eldgamle fossilene vekkes til live igjen, og underveis i spillet får du mulighet til å finne, gjenoppvekke og trene opp nesten 500 unike vesener, slik at de kan kjempe mot Krawl. Spectrobes kommer med stilfull anime-grafikk, og bruker alle de interaktive funksjonene til Nintendo DS. Det er ikke klart når spillet skal komme i salg.

Siste fra forsiden