Buena Vista med nye spill

Buena Vista vil gi ut fire spill fra Q Entertainment - Lumines II og Every Extend Extra til PSP, Lumines Plus til PS2 og et nytt Meteos til DS.

Lumines II til PSP er etterfølgeren til det populære hjernetrimspillet Lumines, mens Lumines Plus er en videreutvikling av Lumines til PS2. Dessverre får vi ikke spesielt mye informasjon om disse spillene, men hvis du har spilt Lumines vil du nok ha en viss idé om hva du kan forvente deg. Hvis ikke, kan du jo sjekke omtalen vår.

Every Extend Extra er basert på PC-spillet Every Extend (som er gratis å laste ned, noe det absolutt anbefales at du gjør). Dette er et heftig arkadespill hvor du må ødelegge invaderende bokser ved å sprenge deg selv i luften. Det er egentlig umulig å beskrive på en kort og god måte, så gjør deg selv en tjeneste og test PC-versjonen.

Til slutt har vi Meteos: Disney Edition til Nintendo DS. Dette er en ny versjon av det populære hjernetrimspillet Meteos, som inneholder klassiske Disney-figurer. Vi forventer selvsagt noen gameplaymessige endringer også, men har ingen detaljer om disse. For mer informasjon om Meteos, kan du lese omtalen på Gamer.no.

Buena Vista Games vil gi disse spillene ut i alle territorier unntatt Asia, og utgivelsene vil finne sted til høsten.

Siste fra forsiden