Bully kansellert for Xbox

Rockstar har bekreftet at Xbox-versjonen av Bully har blitt kansellert.

Etter lanseringen av Xbox 360 har det vært rimelig tunge tider for gamle Xbox. Mange flerplattformspill har fått Xbox-versjonene sine droppet (eller utelatt allerede før kunngjøring), og nå har Rockstar Games bekreftet at deres Bully ikke lenger er under utvikling for Microsofts gamle spillkonsoll. Dette forteller det britiske nettstedet Totalvideogames.

PS2-versjonen er imidlertid fortsatt under utvikling, på tross av at det fra Rockstars hold har vært stille rundt tittelen i en lengre periode. Spillet skal etter planen lanseres før jul, men Rockstar har fortsatt ikke noen spesifikk dato å komme med.

I Bully får du rollen som en elev på reformskolen Bullworth Academy. Her handler det imidlertid ikke om å lære seg matematikk, engelsk og sløyd. I stedet settes du i de slitte joggeskoene til en av skolens urokråker, og spillet lar deg ta igjen mot lærere og bøller som gjør livet surt for deg.

I tillegg til å utføre mer eller mindre ondsinnede pek, må du lære deg å navigere deg trygt gjennom alle de mange utfordringene livet på skolen legger foran deg, og prøve å få litt oppmerksomhet fra en representant for det motsatte kjønn. Rockstar lover at spillet vil levere et innovativt og originalt gameplay og en humoristisk historie.

Siste fra forsiden