Bioware om Mass Effect 2-innhold

Butikk i spillet

Utvikler avslører de første nedlastbare pakkene og Cerberus-nettverket.

For noen dager siden gikk ryktene om ekstra innhold til det kommende Mass Effect 2 på lanseringsdagen, og Bioware bekreftet at de hadde noe på gang uten å avsløre nøyaktig hva. De lovet også mer informasjon i løpet av uka, og nå er de første detaljene sluppet. Som med Dragon Age: Origins blir det bonusinnhold til de som kjøper spillet nytt, men denne gangen gjøres det på en litt annerledes måte.

Mass Effect 2 kommer ved månedslutt

Ved å kjøpe en splitter ny utgave av Mass Effect 2 får du med en kode som låser opp Cerberus-nettverket. Dette er en nettbutikk som er en del av selve spillet. Gjennom nettverket får du beskjed om nytt innhold som kan lastes ned og andre beskjeder fra utvikler. Kjøper du spillet brukt må du betale for å få adgang.

Med på kjøpet får du det første ekstrainnholdet, som skal være klart på lanseringsdagen. Denne pakken inneholder ekstra oppdrag og våpen, men hovedattraksjonen er Zaeed Messani. Han er dusørjeger og potensiell alliert for Shepard.

Den neste pakken slippes en stund etter lanseringen, og inneholder et nytt kjøretøy. Hammerhead er en svevende stridsvogn som sikkert kommer godt med på de mange planetene med ugjestmildt terreng du besøker i løpet av spillet. Også denne pakken kommer til å inneholde ekstra oppdrag og våpen, men det er ikke klart om den blir gratis for folk med adgang til Cerberus-nettverket.

Siste fra forsiden