Norse møter BX3 i Telenorligaen / Counter-Strike: GO

BX3 må vinne for å henge med mot sluttspillet

Norse og BX3 møtes i kveldens direktesendte TV 2 Sumo-oppgjør.

Norse møter BX3 til dyst i femte runde av Telenorligaen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no/Valve

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2017:

Vis mer

Kl. 20:00: BX3 EK - Norse
Kl. 20:00: Nordic Warthogs - Labbedans'Vika
Kl. 20:00: demise.no - Celestial Gaming
Kl. 20:00: Temp.no - DeToNator.EU

Alle kampene spilles mandag 20. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Mandag kveld er det klart for femte runde i Telenorligaen, og med en meget jevn tabell så langt er alt åpent. Hele sju lag har fortsatt mulighet til å kapre sluttspillplassene, men mye kan bli avgjort den kommende runden.

Etter runden stenger også overgangsvinduet både i første og andredivisjon, noe som betyr at de lagene dere får se i kveldens kamper er de lagene som fullfører sesongen.

Ukens TV-kamp spilles mellom forhåndsfavoritten Norse, og turbulente BX3. Begge lag har gjennomgått store lagendringer tidligere i sesongen, men ser ut til å ha landet på en fast lagoppstilling som skal fullføre sesongen.

Se kampen gratis på TV 2 Sumo mandag kveld klokken 20:00 »

Fokuserer på eget spill

DISSE SPILLER FOR BX3:

Vis mer

Michael «m1kkis» Sokki
Bjørn «Skurk» Maaren
Markus «Maak» Karlsen
Fredrik «slap» Junbrant
Joel «emilio» Mako

Spilleransvarlig i BX3, Christian Hagen, mener det er bra for norsk Counter-Strike at tabellen denne sesongen er så jevn, men at det ikke lover særlig godt for våre internasjonale muligheter.

– At tabellen er jevn er nok bra for norsk Counter-Strike i seg selv, men det er nok ikke så bra sett i et internasjonalt perspektiv, mener Hagen.

Etter å ha kapret to av seks poeng så langt etter lagendringen, skal laget nå spille sin største prøve mot det antatt beste laget i ligaen, Norse. Hagen sier at laget har ikke fokusert særlig på motstanderen, men heller sett på sitt eget spill.

Spilleransvarlig i BX3, Christian Hagen, mener laget fortsatt har mulighet på sluttspillplass.
Telenor

– Vi har ikke jobbet med noe spesifikt inn mot denne kampen, vi spiller vårt spill.

Med tre poeng etter fire runder ville nok mange sett på sluttspillplass som et vanskelig mål, men med en utrolig jevn tabell så langt er muligheten fortsatt der for BX3.

– Målet for kampen er å vinne så vi får tatt noen steg i riktig retning med tanke på et sluttspill, sier Hagen.

Les også
– Denne kampen blir forskjellen på flopp eller suksess

Laget er også klar på hvem som er den beste spilleren på Norse.

– «Cromen» er Norse sin beste spiller, og han treffer med det meste, avslutter Hagen.

– Tror dette kan ende i uavgjort

DISSE SPILLER FOR NORSE:

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Pål «Polly» Kammen

Kommentator for Telenorligaen på TV 2 Sumo, Simen «warclOwn» Aas Henriksen, mener kveldens kamp er spennende. Han sier at begge lag har gjort så mange endringer, at det fort kan ende uavgjort.

– Dagens kamp er meget spennende. Norse er ikke like sterke som før, noe som er naturlig da de jobber med å få inn rutine med nye spillere. De møter et individuelt sterkt lag i BX3, som må vinne resten av kampene sine for å sikre sluttspill. Tror dette kan ende i uavgjort, sier Henriksen.

Simen «warclOwn» Aas Henriksen (til venstre) tror det blir tøft for BX3 å nå sluttspill. Her sammen med Philip «Philip» Løseth under SpillExpo.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Med over halvspilt sesong, og et overgangsvindu som stenger vil tabellen snart forme seg ganske tydelig. Flere lag vil ha mulighet til å stikke fra andre, og på mange måter sikre seg plassene i sluttspillet. Henriksen mener to lag er helt klare, mens to av plassene kan vippe flere veier.

– Det er utrolig jevnt, men det er litt tidlig å si. Jeg tror Temp og Norse er selvskrevne. Dersom vi ser på resterende kamper, så har Labbedans gode muligheter til å sikre seg sluttspillplass, siden de kun har èn tøff kamp igjen. Nordic Warthogs har to tøffe kamper mot Labbedans og BX3, men kan klare seg med en seier og noen uavgjort her.

En av forhåndsfavorittene til å komme seg til sluttspillet før sesongen var Demise. Henriksen mener at det er for sent for laget å komme seg til sluttspillet.

– Jeg tror ikke Demise eller BX3 klarer å nå sluttspillet, da de kun har tøffe kamper igjen på papiret, avslutter Henriksen.

Det har ikke lykkes Gamer.no å komme i kontakt med Norse.

Siste fra forsiden