ByLAN 2017

ByLAN fortsetter satsningen på Counter-Strike: GO

Hele 80 000 kroner ligger i årets foreløpige premiepott.

Philip «Philip» Løseth og hans lag aNimus under fjorårets turnering.
Arsalan Blu / Gamer.no

Årets ByLAN går av stabelen 6. til 9. oktober i Vestlandshallen i Bergen. Fjorårets turnering ble vunnet av Norse som stakk av med 30 000 kroner. Finaletaper aNimus innkasserte på sin side 7 500 kroner.

Under fjorårets arrangement var 80 000 kroner satt av i premiepenger til Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. I år er hele 80 000 kroner satt av kun til førstnevnte, hvor vinneren tar med seg hele 50 000 kroner i kofferten hjem.

Premiefordelingen under årets Counter-Strike: Global Offensive-turnering ser slik ut:

  • 1. plass: 50 000 kroner
  • 2. plass: 20 000 kroner
  • 3. plass: 10 000 kroner

Ønsker å ta tilbake tronen

Fjorårsvinner av Telenorligaen Christian «kSwitch» Lorange og hans Momentum er påmeldt til kvalifiseringen.
Eivind Von D

På arrangørens nettside fremmer ByLAN et ønske om å ta tilbake tronen som Norges beste Counter-Strike-LAN. Den enorme premiepotten er i følge arrangøren foreløpig, hvor det settes forbehold om at den kan økes.

ByLAN holder i forkant av arrangementet en online-kvalifisering. Vinneren av denne stikker av med en plass direkte til sluttspillet, 5 ByLAN-billetter, i tillegg til kraftige maskiner som kan benyttes under turneringen. Kvalifiseringen avholdes lørdag 26. august til søndag 27. august. Registreringen til kvalifiseringen stenger torsdag 24. august klokken 23:00. Blant lagene som er påmeldt er Riddle og Moralis godt representert. 1. divisjonslagene Momentum og Fact Revolution er også å finne på deltakerlisten.

Formatet under årets turnering er foreløpig ukjent, selv om arrangøren håper på nok deltakere til å kunne avholde gruppespill og dobbel-eliminasjon-sluttspill.

Interesserte lag kan melde seg på kvalifiseringen her »

Siste fra forsiden