Bytt mellom allianser i Wow

Lei av å være en stygg ork? Snart kan du bli en vakker nattalv i stedet.

Som en evig nabokrangel vil trolig også alliansen og horden i World of Warcraft være fiender for alltid. Joda, de klarer riktignok å begrave stridsøksa i blant, men som regel er det svært betinget.

Om du også er møkkalei av å tape Wintergrasp for tiende gang på rad, og er helt overbevist om at den andre siden ikke spiller rent, kan du snart gjøre noe med saken. Blizzard introduserte nemlig nylig muligheten for å bytte fraksjon på amerikanske servere. Med andre ord kan nå slitne horde-spillere prøve seg som allianse, eller omvendt.

Etter at man har betalt en symbolsk sum (amerikanske spillere må betale 30 dollar) lar tjenesten spillere velge valgfritt mellom raser blant den motsatte fraksjon som er kompatible med ens klasse. Verdt å merke seg at man kun kan flytte over en karakter av gangen, og man kan ikke bytte server i samme slengen. Til gjengjeld vil man kunne velge både nytt navn, utseende og kjønn ved en overgang.

Tjenesten er som nevnt foreløpig kun mulig på amerikanske servere, men kjenner vi Blizzard rett vil trolig tjenesten være tilgjengelig på europeiske servere snart nok.

Blizzard jobber forøvrig også med en tjeneste som lar spillere endre rase, ergo endelig en løsning for småvokste dverger som har fått nok av mobbinga. Fra før av eksisterer tjenester som lar spillere endre både navn, utseende og kjønn på sin favorittkarakter. Det er med andre ord tydelig at Blizzard ønsker å tilby variasjon for spillere som er lei av sine eksisterende karakterer, men ikke har ork til å ta den lange veien fra 1 til 80 igjen.

(Kilde: worldofwarcraft.com)

Siste fra forsiden