Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

Celestial jager PUBG-toppen etter sesongens hittil beste prestasjon

Novados slo også sterkt tilbake i Telialigaen.

«Himannen» (til høyre) lover større og bedre ting fra Celestial.
PUBG Corp., Privat (Montasje: Gamer.no)

Høstens PUBG-sesong i Telialigaen har hele tiden vært ansett som et kappløp mellom regjerende mester GameFraym og topplaget Apeks. Det har gitt de øvrige lagene noe å sikte mot, og tirsdag var det Celestial som grep sjansen og vartet opp med sesongens hittil beste runde.

71 poeng på fem kamper tok et kjempejafs ut av ledelsen til tabelltopp GameFraym. Sammenlagt er Celestial bare fem poeng bak, og etter kampen var det en selvsikker Aleskander «Himannen» Sølvsberg Slungaard som lovte større og bedre ting for de kommende rundene.

Celestial vant dagen foran Apeks, mens GameFraym sakket litt akterut.
Telialigaen.no

– Jeg mener dere kan forvente mer fra oss, ettersom vi nå er i gir. Moralen er på topp og vi vet hvordan vi skal spille videre, sa han til Gamer.no.

Du kan se PUBG fra Telialigaen på Twitch-kanalen til Gamer.no. Sendingen starter 19:00 hver tirsdag.

– Spiller bedre sammen

Som PUBG-kommentator Stian «Eiefant» Storrvik meldte før sesongen har Celestial alt som skal til for å gjøre det bra denne høsten. Det skulle imidlertid ta litt tid før gutta ble skikkelig godt kjent med hverandre, men ifølge «Himannen» er startvanskene nå helt borte.

– PUBG handler mest om samspill, og de første rundene vi spilte så hadde vi spilt lite sammen fra før av, som gjorde det vanskelig for oss å være samkjørte. Det vi fikk til i dag klarte vi bare fordi vi spiller bedre sammen etter det vi har vært gjennom i de første ti kampene.

Celestial-spilleren legger også til at kommunikasjonen i laget har tatt seg opp betraktelig. Det hjelper på samspillet, som igjen gjør det mulig for gutta å spille på sitt beste.

– Vår nøkkel til suksess var å gjøre mer sammen og snakke mer, ettersom jeg mener vi kan slå alle i en skuddveksling, avsluttet Sølvsberg Slungaard.

LES OGSÅ: To klare forhåndsfavoritter til PUBG-høsten i Telialigaen »

Novados kjempet seg tilbake

Ellers serverte sesongens tredje runde et aldri så lite comeback fra Novados – et av de fire lagene som karret seg gjennom kvalifiseringsnåløyet for å nå 1. divisjon i Telialigaen.

Med toppet lag tror «Sm4shy» at Novados skal ta innpå teten.
Privat
Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

Etter å ha bevist at de hørte hjemme i toppen med en solid sesongåpning, raknet ting for Novados i andre runde. Grunnet jobb var kaptein Aleksander «Sm4shy» Sommerbakk utilgjengelig, og gitt den store omjusteringen klarte laget kun å ta skarve fire poeng på fem kamper. Tirsdag var «Sm4shy» tilbake på plass, og med toppet lag hang kvartetten seg godt på igjen.

– Vi er fornøyde med runden, totalt sett. Vi går gjennom de kampene som gikk dårlig og prøver å lære av det. Får vi fiksa dette så kommer vi til å gjøre det enda bedre, melder Sommerbakk.

Novados-kapteinen kan også fortelle til Gamer.no at utfordringen med tilgjengelighet nå har løst seg. Altså kan laget stille fulltallig for resten av sesongen, og trolig kan vi forvente flere gode prestasjoner.

– Jeg kommer til å spille de resterende ukene, sånn at vi får stilt fast lag hver uke fremover. Får vi på plass småfeilene vi gjør som koster oss dyrt så skal man ikke se bort ifra at topp fire ikke er langt unna, spår Sommerbakk.

Fortsettelsen på sesongen ser du på Gamer.no sin Twitch-kanal tirsdag 3. november. Startskuddet for 4. runde går klokken 19:00.

Slik ser tabellen ut etter tredje PUBG-runde i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden