Children of Mana i januar

Square-Enix har fortalt at det kooperative DS-rollespillet Children of Mana kommer til Europa i januar.

Children of Mana er et kooperativt rollespill for Nintendo DS. Square-Enix lover all den karakteristiske kunsten, musikken og flerspillerfunksjonaliteten som seriens tilhengere forventer, og forteller at spillet får en europalansering 12. januar neste år.

For lenge siden svevde øyen Illusia i midten av verden. I øyens hjerte tårnet et eldgammelt, enormt tre som strakk seg mot himmelen. En katastrofe hadde rammet verden, som hadde blitt omfavnet av sorg. Redningen kom i form av en ung gutt, en pike og et hellig sverd.

I Children of Mana kan du ta del i kooperativt spill for opp til fire spillere for å finne skjulte og magiske gjenstander. Kraftige element-ånder kan hjelpe spillerne i kamp, både offensivt og defensivt. I tillegg kan spillfigurene utstyres med massevis av våpen og andre hjelpemidler, som gjør det lettere å overleve i den magiske verdenen spillet foregår i.

Spillerne får mulighet til å prøve seg på tre ulike typer oppdrag. Scenarie-oppdrag er oppdrag som driver historien fremover, men spillerne kan også utføre personlige oppdrag for figurer de møter i Mana Village, eller besøke Dud Services, som tilbyr en rekke forskjellige oppdrag med ulike belønninger.

Siste fra forsiden