Chris Sawyer's Locomotion

Locomotion er for mange et av årets mest etterlengtede spill. Nå er demoen klar, og vi kan finne ut om Chris Sawyer har klart å gjenskape magien fra Transport Tycoon.

Transportnettverket vårt er kanskje den viktigste grunnpilaren for det moderne samfunnet vi lever i. Uten muligheten til å frakte varer og mennesker over lengre strekninger hadde det meste falt sammen rimelig kjapt og vi ville vært avhengig av det som ble produsert i vår umiddelbare nærhet. Avanserte produkter kunne vi stort sett bare glemme, med mindre alle de nødvendige råmaterialene var å finne tett opptil produsenten.

Denne transporten er det naturligvis noen som må stå for, og i Locomotion er det deg. Her må du frakte varer og produkter mellom byer og fabrikker, ved hjelp av alle mulige slags transportmidler. Oppskriften er med andre ord den samme som i klassiske Transport Tycoon - spillet som gjorde Chris Sawyer til en verdenskjent spilldesigner.

Demoen av Locomotion kommer med to spillbare kart - et enkelt lite kart hvor du har tre byer og fire fabrikker som du kan hekte sammen i et pent lite nettverk, samt et større kart modellert etter de britiske øyer. Du kan dessverre ikke spille så lenge du vil på hvert kart, men demoen gir likevel et godt innblikk i hva du kan forvente deg om du velger å kjøpe dette spillet.

Demoen finnes i to versjoner - en uten musikk (som er på litt under 30 MB) og en med musikk (som er cirka 100 MB større). Du finner dem her:

Siste fra forsiden