Codemasters bekrefter ny TOCA-versjon

I dag bekreftet Codemasters lanseringen av en helt ny Xbox-versjon av TOCA Race Driver i oktober. Mange hadde et håp om at spillet som ble lansert tidligere i år skulle ha støtte for nettspilling, men Codemasters bekreftet aldri spekulasjonene, og spillet kom uten Xbox Live-støtte.

Kunstig intelligens er spennende, men aldri så kompleks som menneskelig intelligens. Nå kan du endelig nyte ekte motstand i en av de beste bilspillene for Xbox. Den nye versjonen med full Xbox Live-støtte vil få en utsalgspris rundt 350 kroner, og dermed være atskillig billigere enn originalen.

Opp til 12 spillere vil nå kunne utnytte fasiliteter som "Quick Match", "OptiMatch", vennelister og stemmekommunikasjon. I tillegg kommer den renoverte versjonen med støtte for System Link. Et eget system vil også sjekke din Internett-hastighet, for så å finne frem passende spill om ønskelig. Systemet vil da regne seg frem til et ideelt antall motstandere. Det fortelles ingenting om nye biler, baner eller multiplayer-moduser. Vi går ut i fra at det er de samme 42 bilene og 38 internasjonale banene som råder. Her er de første skjermbildene.

Siste fra forsiden