Codemasters gir ut Street Racing Syndicate

Codemasters bekreftet i dag at de har fått rettighetene til å gi ut gatebilspillet Street Racing Syndicate på Xbox og PlayStation 2.

I Street Racing Syndicate skal du kjøre om penger, status og biler, og innsatsene er høye når du setter avgårde i importerte superbiler stappet fulle av ekstrautstyr og oppgraderinger. Konkurranseinstinktene bør være skjerpet og sansene i orden når du kjører mot spillere i hele verden over internett. Du kan også her velge å kjøre om vognkortet, vinneren får med seg en ekstra bil hjem.

Gatebilspillet lar deg modifisere bilene dine med et bredt utvalg av lisensierte deler fra ettermarkedet. Bilene i seg selv er og lisensierte og de blir, til forskjell fra mange andre spill i denne genren, skadet når du krasjer dem.

Spillet, som er utviklet av Eutechnyx, vil slippes på Xbox og PlayStation 2 i løpet av andre kvartal av 2005. PC-versjonen skulle etter planen lanseres som budjettspill til 149 kroner i dag, men etter samtale med den norske distributøren i dag ser det ut til at PC-versjonen utsettes noe. Det er ikke kjent om konsollversjonene også blir solgt som budsjettspill, eller om det får annet innhold.

Siste fra forsiden