Cold Fear

Her er en nylansert trailer fra grøsserspillet Cold Fear, hvor handlingen foregår på et russisk skip fullstappet av monstre.

Handlingen i Cold Fear foregår i havområdet mellom Alaska og Russland. Midt under en kraftig storm oppdager den amerikanske kystvakten et russisk hvalfangerskip som ser ut til å drive forlatt rundt på havet. Du får rollen som kystvaktoffiseren Tom Hansen, som blir sent ut til skipet for å finne ut hva som er galt og samtidig sikre at det ikke er en fare for skipsfarten. Det viser seg imidlertid raskt at skipet og dets innhold er langt farligere enn noen hadde trodd på forhånd.

Det tar nemlig ikke lang tid før det blir klart at noen har drevet med uvettige genetiske eksperimenter, og resultatene er alt annet enn vennligsinnede. Om skipet kommer til land vil den farlige lasten kunne spres utover det amerikanske kontinentet, og dette er noe som må forhindres for en hver pris. Det viktigste for Tom Hansen er imidlertid å overleve - noe som er alt annet enn lett når en befinner seg på et skip fullastet med zombier og det som verre er.

Nå har Ubisoft lansert en trailer fra spillet. Denne inneholder en blanding av mellomsekvenser og video fra gameplayet, og gir et godt inntrykk av stemningen i dette grøsserspillet. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden