Colin McRae Rally 2005

Codemasters jobber som vanlig med en ny versjon av Colin McRae Rally, og nå har de lansert en video av Colin McRae 2005.

Colin McRae 2005 er det femte spillet i rekken av rallyspill basert på Colin "Hollywood" McRae. Det kommende spillet lover mer av det som har gjort tidligere spill i serien til verdens mest populære rallyspill. 2005-versjonen er offisielt kunngjort til PS2 og Xbox, men Codemasters har bekreftet overfor Gamer.no at spillet også vil komme til PC etter hvert. For mer informasjon om Colin McRae 2005 kan du sjekke produktsiden vår, som blant annet inneholder en grundig sniktitt.

Videoen, som varer i litt over ett minutt, viser det vi kan forvente av en video fra et rallyspill, nemlig masse kraftige biler som kjører på masse svingete baner. Vi får også se ett og annet krasj, og det hele ser egentlig ganske morsomt ut. Bildene på skjermen akkompagneres av en heftig melodi som forøvrig minner merkelig mye om tittelmelodien til LucasArts sitt klassiske eventyrspill Zak McCracken.

Du kan laste den 11 MB-store videoen ned herfra:

Siste fra forsiden