Commandos: Strike Force

Duger Commandos-franchisen i førsteperson? Denne ferske PC-demoen gir deg antageligvis en del svar.

Commandos: Strike Force foregår, som de tidligere spillene i serien, under andre verdenskrig. Her får du kontrollere tre forskjellige kommandosoldater (med ulike evner og egenskaper) som er på oppdrag dypt inne bak fiendens linjer. Disse oppdragene foregår i Russland, Frankrike og Norge, og går for eksempel ut på å infiltrere fiendtlige installasjoner, drive sabotasje og kidnappe viktige personer.

Skjermbilde fra PC-versjonen

Spillet er et førstepersons skytespill som fokuserer på taktisk action. Du kan hele tiden skifte mellom de tre soldatene dine slik at du til en hver tid kontrollerer den soldaten som passer best til situasjonen. Et spennende aspekt av Commandos: Strike Force er at kartene du får spille på er svært åpne, slik at du selv kan velge hvordan du vil løse oppdragene dine.

I dag debuterte en 638 MB stor enspiller-demo av Commandos: Strike Force, som gir deg anledning til å prøve to oppdrag. Det ene foregår i Norge, hvor du underveis i oppdraget skifter mellom å spille marinejeger og snikskytter. Det andre tar til i Frankrike, hvor du får grunnopplæring i spionasje.

Eller fra en av følgende kilder:

Commandos: Strike Force utvikles av Pyro Studios, og utgis av Eidos på Xbox, PlayStation 2 og PC den 17. mars.

Siste fra forsiden