Conan er tilbake i nytt actionspill

Conan: The Dark Axe er et spill basert på de kjente filmene med Arnold Schwarzeneger og tegneseriene med samme navn. Spillet er et tredjepersons actionspill. Du vil spille den sverdsvingende barbaren i kampen mot fiender av ymse slag, og møte på en rekke forskjellige utfordringer, alt fra å slakte ned fiender med sverd til det å løse forskjellige oppgaver.

Du utvikler også ferdigheter og utstyr gjennom hele spillet, og kan plukke opp forskjellige ting langs stedene du ferdes. Disse kan brukes til å sette sammen nye og kraftigere våpen.

Spillet er nøye basert på tegneseriene og filmene. Dette spillet er bare et steg på veien for å gjenopplive merkenavnet Conan. Det ryktes både DVD-utgivelser, nye tegneserier og filmer de neste 2-3 årene. Flere spill er ikke noen umulighet heller. Conan vil ha støtte for flerspiller over Xbox Live. Hvor mange som vil ha mulighet til å spille sammen er ikke bestemt enda, men et sted mellom 8 og 16 spillere er sansynlig. Spillet skal slippes på alle plattformene, men om andre enn Xbox vil få online støtte er ikke sikkert. Dog kan det hende at PS2 og PC vil lanseres med online støtte når spillet kommer en gang sent høsten 2003. Foreløpig er det ingen skjermbilder tilgjengelig, men vi kommer tilbake så snart vi får kloa i noen.

Siste fra forsiden