Conflict: Vietnam

Conflict: Vietnam har allerede solgt seg til topps på listene i Storbritannia. Med denne demoen har du sjansen til å finne ut hvor godt dette spillet egentlig er.

I vår omtale av PS2-versjonen fikk Conflict: Vietnam en litt lunken mottagelse, men ble beskrevet som et helt ok spill med mange gode sider. Nå er demoen ute, så vi kan finne ut hvordan PC-versjonen arter seg i forhold til konsollversjonen.

Spillet følger en gruppe på fire soldater som har blitt avskåret fra de vennligsinnede styrkene under Tet-offensiven i 1968. Deres eneste håp om overlevelse er å komme seg tilbake til deres allierte, men for å komme dit må de gjennom et stort område fylt til randen av fiender og feller. Spillet kommer med 14 brett, som tar deg med gjennom ødelagte tempelområder, små landsbyer, klaustrofobiske tunnelkomplekser og milevis med vietnamesisk jungel.

Ellers får vi 20 ulike våpen, en haug av kjøretøy (som f.eks. APC-er, jeeper, stridsvogner, helikoptre og båter) og fiender som skal være glupe nok til å koordinere angrepene sine og legge feller for spillergruppen. Conflict: Vietnam kommer også med et rollespillaktig system der du kan utvikle karakterene dine ved å gi dem bonuspoeng i ulike kategorier etter hvert oppdrag.

Demoen tar for seg det andre oppdraget i spillet, "Rumble in the Jungle". Den er på 247 MB, og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden