Copenhagen Wolves henter tre spillere fra LGB eSports

Copenhagen Wolves henter tre spillere fra LGB eSports

Nordmennene «RUBINO», «jkaem» og «zEVES» skifter beite.

Joakim «jkaem» Myrbostad (t.h.) blir med over til Copenhagen Wolves, mens Pål «Polly» Kammen er løst fra sin kontrakt med LGB.
Helena Kristiansson/ESL

Slik blir lagoppstillingen til Copenhagen Wolves:

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel

Joakim «jkaem» Myrbostad

Morten «zEVES» Vollan

Erik «zende» Sundeqvist

Simon «twist» Eliasson

Den danske organisasjonen Copenhagen Wolves har sikret seg tre spillere fra LGB eSports for sin retur til Counter-Strike: Global Offensive.

Ruben «RUBINO» Villarroel, Joakim «jkaem» Myrbostad og Morten «zEVES» Vollan danner den nye oppstillingen sammen med de svenske spillerne Erike «zende» Sundeqvist og Simon «twist» Eliasson, som tidligere spilte for Team Property.

Kaptein «RUBINO» virker fornøyd med overgangen, og ser frem til å lede det nye laget.

– Copenhagen Wolves er et større varemerke med flere muligheter enn det er i LGB per dags dato, sier han til Gamer.no.

Ser etter nye spillere for LGB

Copenhagen Wolves' grunnleder og direktør Jakob Lund Kristensen publiserte følgende uttalelse i forbindelse med den nye oppstillingen:

– Vi er ekstremt begeistret over å nok en gang returnere til Copenhagen Wolves' røtter, når vi nå vender tilbake til Counter-Strike: Global Offensive. Siden vi sist var involvert har spillet sett en enorm vekst, og vi føler at det er et naturlig og nødvendig steg for selskapet. Selv om vektleggingen og prioriteringen vår alltid har vært å utvikle danske talenter, føler vi at denne bestemte oppstillingen rett og slett er for talentfull, for sulten og for dyktig til å ikke bli en del av vår ulveflokk. De deler dedikasjonen og besluttsomheten vi har lett etter, og vi har hedret dette med en langtidsavtale som vil gi de beste mulige omstendighetene til å leve opp til deres store potensiale.

Både Copenhagen Wolves og LGB eSports eies av Diglife, som har tilrettelagt for overføringen av spillerne. Organisasjonens direktør, Hichaim Chahine, forsikrer at de er på utkikk etter en ny oppstilling for LGB.

– Som en gruppe forsøker vi alltid å forbedre e-sportselskapene våre. I forbindelse med denne annonseringen er vi opprømte over å forme denne nye oppstillingen i Copenhagen Wolves, og vi følte det var et naturlig steg å overføre LGB-spillerne for å bringe Counter-Strike: Global Offensive tilbake til Copenhagen Wolves. Vi kommer til å lete etter en ny oppstilling til LGB eSports, og vi er spente på fremtiden til alle våre e-sportorganisasjoner.

Copenhagen Wolves i Telenorligaen?

Pål «Polly» Kammen var allerede løst fra sin kontrakt med LGB etter eget ønske, mens Martin «cENTRYZ» Brandal kun spilte i en prøveperiode. Det betyr at laget står igjen uten en eneste spiller.

Ruben «RUBINO» Villarroel står som lagleder og eier av LGB eSports i Telenorligaen. Det betyr at han i praksis kan hente inn de to svenskene og omdøpe LGB til Copenhagen Wolves.

– Vi har ikke tatt stilling til dette enda og tar diskusjonen med arrangøren ved et beleilig tidspunkt, forteller Chahine til Gamer.no da vi vi spør om dette kan bli et scenarie, eller om det kommer nye norske spillere som skal overta for LGB i ligaen.

Les også
– Jeg tror de er mer redd enn oss

– Ettersom Diglife eier begge organisasjoner vil ikke en løsning der laget spiller i ligaen under Copenhagen Wolves være utenkelig. Vi er på jakt etter et nytt lag til LGB og om dette blir en norsk line-up er foreløpig uavklart. Det er derfor naturlig at vi spiller med Copenhagen Wolves lineupen dersom arrangøren tillater at vi har to svenske spillere i ligaen, forteller han til Gamer.no.

Telenorligaen hadde inntil nylig et krav om minst fire spillere med norsk bostedsadresse. Reglene er nå endret til «minimum tre personer med norsk statsborgerskap.». E-sportansvarlig hos Gamer.no var ikke tilgjengelig for kommentar da denne artikkelen ble publisert.

Copenhagen Wolves har vært uten et lag i Counter-Strike: Global Offensive siden den forrige oppstillingen gikk til SK Gaming i mars i år. Organisasjonen har tidligere huset spillere som i dag spiller for topplag som Team SoloMid og Team Dignitas. Det nye laget spilte sin første kamp samme dag som oppstillingen ble annonsert, hvor de slo LDLC White 16-12 og 16-13 i kvartfinalen i kvalifiseringen til DreamHack Open London, som arrangeres i september. Deres neste kamp er onsdag 19. august kl. 19.00 mot E-frag i semifinalen i samme turnering.

Siste fra forsiden