Coppola raser mot Gudfaren-spill

Francis Ford Coppola har tatt en titt på Gudfaren-spillet fra EA, og er ikke særlig begeistret for det han har sett.

I følge en artikkel på Fox News er kultregissøren Francis Ford Coppola svært skuffet over at Paramount Pictures har latt et av mesterverkene hans, Gudfaren, bli til et voldelig videospill. Han hevder at han aldri ble fortalt om at filmen skulle få sitt eget spill, og at han aldri ble spurt om han synes det var en god idé eller ikke.

Når han til slutt fant ut at EA jobbet med et Gudfaren-spill, tok han turen over til dem for å se hvordan spillet artet seg. I følge artikkelen likte han absolutt ikke det han fikk se:

- Det de gjør er å bruke karakterene alle kjenner, leie inn skuespillerne som spilte dem, og kun introdusere veldig uviktige nye karakterer. Og så bruker de den neste timen til å skyte og drepe hverandre. Jeg hadde absolutt ingen ting å gjøre med dette spillet, og jeg setter ikke pris på det. Jeg synes det er et misbruk av filmen.

Electronic Arts, som utvilsomt har et svært annerledes syn på saken, har for øyeblikket ikke uttalt seg angående Francis Ford Coppolas kommentarer. Gudfaren skal etter planen lanseres til PC, Xbox, PS2 og PSP i løpet av årets tredje kvartal. For mer informasjon om spillet kan du besøke produktsidene våre.

Siste fra forsiden