Counter-Strike: GO-kvalifiseringen er i gang

Vi strømmer kampene fortløpende.

Onsdag kveld er det duket for den første kvalifiseringsrunden i Counter-Strike: Global Offensive-turneringen vår, der vinnerne kan stikke av med 10 000 kroner og fem robuste spilltastatur fra Steelseries.

Kvalifiseringskampene begynner klokken 20:00, og kommer til å fortsette utover kvelden til det kun står igjen fire lag. De påmeldte lagene bes melde seg innen 19:30 og å sette av tid til minst tre runder. Vi tar sats på å starte en ny runde hver time, altså klokken 20:00, 21:00 osv.

Dette gjentar seg for de resterende tre kvalifiseringsrundene. De fire beste lagene fra hver kvalifiseringsrunde møtes til sluttspill den 22. oktober, og kjemper mot hverandre helt til det bare står to lag igjen. Disse to møtes så til en eksplosiv finale i Oslo City, der de skal spille om premier, heder og ære og muligheten til å kalle seg Norges beste Counter-Strike: Global Offensive-lag.

Følg kampene her

Om du ikke selv har mulighet til å delta kan du overvære kampene her på Gamer’s Paradise. I samarbeid med Hellfragger.no strømmer vi kontinuerlig fra kampstart klokken 20:00 her:

Etternølere og utslåtte lag kan prøve seg i en av de resterende kamprundene som spilles utover de neste ukene. Fullstendig oversikt over de resterende kvalifiseringsdagene finner du her:

Andre kvalifiseringsrunde: 15. oktober fra kl. 20:00Tredje kvalifiseringsrunde: 17. oktober fra kl. 20:00Fjerde kvalifiseringsrunde: 19. oktober fra kl. 20:00

Parallelt med onsdagens Counter-Strike: Global Offensive-kvalifisering tevler 25 League of Legends-lag om å karre til seg en kvalifiseringsplass, og vi viser kampene live her på Gamer's Paradise.

Siste fra forsiden