Crash Bandicoot blir racerfører igjen

Crash Bandicoot tar en pause fra plattformarenaen for å prøve seg som racerfører igjen. Med et navn som Crash burde han kanskje tenke seg om noen ganger før han tar et slikt valg.

Crash Bandicoot og vennene (samt mange av uvennene) hans er tilbake, men i stedet for å legge ut på nye plattformbaserte eventyr har den merkelige lille spillhelten besluttet seg for gjenoppta yrket som profesjonell racerfører. I Crash Tag Team Racing, som utvikles av folkene bak The Simpsons: Hit & Run, tilbys vi en ny og unik bilspillopplevelse mettet med den karakteristiske humoren fra de tidligere spillene i serien.

Vivendi skryter av at i tillegg til å få sitte bak rattet på en rekke helsprø kjøretøy, får spilleren ta karakteren sin ut av bilen og fortsette spillet til fots. Slik kan de utforske hele spillverdenen og finne en haug av ulike oppgraderinger for bilene sine. I tillegg kan de finne objekter som låser opp bonusbaner.

Pressemeldingen lover også at vi når som helst i spillet kan kombinere to biler slik at resultatet blir en slags superbil. Mens to biler er klistret sammen på denne måten kan en av spillerne konsentrere seg om å bruke en 360° roterende kanon og skyte konkurrentene i småbiter. Hver karakter har forresten sitt eget unike våpen.

Spillet kommer til Xbox, PS2, GameCube og Nintendo DS. På hjemmekonsollene støtter det flerspiller for opp til åtte spillere samtidig (ved hjelp av delt skjerm og system link), mens på DS får opp til fire spillere kjøre mot hverandre over trådløst nettverk. Crash Tag Team Racing skal lanseres til høsten

Siste fra forsiden