Crash invaderer snart butikkhyllene

Crash er tilbake! Vivendi har akkurat kunngjort at Crash Twinsanity er ferdigutviklet, og vil havne i butikkhyllene om få uker.

Utviklingen av Crash Twinsanity er nå fullført, og spillet vil bli lansert 8. oktober i år. I dette spillet har De Onde Tvillingene invadert øyparadiset til Crash, og de har slett ikke noen hyggelige planer. Den eneste måten Crash kan redde verden på er å slå seg sammen med den gamle erkefienden hans, Dr. Cortex.

Crash sitt nye favorittvåpen innebærer at han og Cortex kontrolleres som én, og de ulike brettene er dessuten laget med tanke på at de to erkefiendene må samarbeide og beskytte hverandre. I Crash Twinsanty møter du smarte fiender som er glupe nok til å pelle seg vekk om de er i mindretall, samt en rekke nye og spennende karakterer.

Vivendi mener selv at Crash Twinsanity er det morsomste Crash Bandicoot-spillet til nå, og spillets historie er laget i samarbeid med Jordan Reicheck, som til daglig jobber med de bisarre Ren & Stimpy-tegnefilmene. Spillet utvikles av Travellers Tales, som har drevet med plattformspill siden tidenes morgen (eller rettere sagt siden de lagde Leander for den tidligere storutgiveren Psygnosis i 1991), og gikk tidligere under navnet Crash Bandicoot: Unlimited.

Siste fra forsiden