Crashday blir forsinket

Dette lovende bilspillet har nok en gang blitt utsatt, men nå vil Moon Byte ansette flere folk for å få det ferdig så raskt som mulig.

Crashday er i likhet med Trackmania et spill som har holdt en lav profil i media, men som har fått mye oppmerksomhet av gamere verden over. Spillet utvikles av tyske Moon Bytes, som har jobbet med det i over tre år. Crashday har ingen utgiver enda, men Moon Byte forsikrer tilhengerne om at de har blitt kontaktet av flere interesserte selskaper.

Crashday er en slags merkelig blanding av Stunts (Trackmania) og Carmageddon. Utviklerne skryter av realistisk fysikk og en svært detaljert modell som sikrer at når de 20 bilene spillet inneholder krasjer, så ser det realistisk ut. Dessuten kommer Crashday med en kraftig bane-editor som lar deg skape dine egne mesterverk. De som liker å få litt olje på fingrene vil nok glede seg over å høre at spillet også lar deg forandre på bilenes oppsett.

PC-versjonen av Crashday er nå planlagt utgitt i andre kvartal i år. Moon Byte kommer snart til å legge ut en rekke ledige stillinger, og ber talentfulle individer om å kontakte dem. Mer informasjon finner du på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden