Crashday utsatt nye 6 måneder

Den tyske utvikleren Moon Byte melder at Crashday har fått nok en utsettelse, selv etter at utviklerlaget ble utvidet.

Den tyske utvikleren Moon Byte har dessverre måttet melde at deres produksjon Crashday har blitt utsatt med nye seks måneder. Etter at de tidligere i år valgte å utvide utviklingslaget, har nå utviklingen skutt fart. De velger alikevel å dytte slippdatoen lenger bak, slik at resultatet kan bli enda bedre.

Man har enda ikke fått et utgiverselskap, men det nevnes at det har blitt utarbeidet en egen demonstrasjon som sendes til potensielle utgivere i disse dager og utover mot slutten av mai. Hvis alt går som det skal, kan vi kanskje regne med å se spillet klart til julehandelen i år.

Spillet kommer simultant for PC, Xbox og PlayStation 2 og frister lykken ved å presentere seg i samme stil som det gode, gamle Stunts. En av de sterkeste konkurrentene, TrackMania, kommer på det norske markedet 21. mai. I motsetning til i TrackMania utvider Crashday arsenalet til å inbefatte våpen og ulike stylingnivå på bilene.

Vi kommer tilbake til Crashday etter hvert som nyhetene kommer vår vei. Ventetiden kan blant annet benyttes til å titte på de ferskeste skjermbildene:

Siste fra forsiden