Crimson Desert

Crimson Desert danket ut Dragon Age som det mest spennende dragespillet på The Game Awards

Blant trailerne som kom haglende inn på The Game Awards natt til fredag, var en lengre kikk på Crimson Desert. Det neste spillet fra Black Desert-skaper Pearl Abyss fikk over fem minutter på scenen, med både filmsekvenser og faktisk spilling på menyen.

Drager!
Pearl Abyss Corp.

Ifølge Pearl Abyss' beskrivelse er Crimson Desert et actionfokusert åpen verden-spill, med et enspillerfokus, men også muligheter for flerspiller. Her møter man protagonist Macduff, som leder en bande med leiesoldater på tokt for å ta tilbake landet sitt.

Crimson Desert byr på sverdkamp mot alt fra fiendtlige soldater til ulike monstre. Tilsynelatende vil Macduff også få tilgang på magi og andre egenskaper utover i eventyret, og han kan til og med ri på drager.

Det hele har et Game of Thrones-preg over seg, sikkert hjulpet av at hovedpersonen ligner en del på Jon Snow. Gitt at traileren kom rett etter nattens Dragon Age-trailer har mange også trukket paralleller til det kommende Bioware-spillet, og ettersom vi fortsatt ikke fikk se spilling fra Dragon Age var mange The Game Awards-seere raskt ute med å gi Crimson Desert en tidlig dragerelatert seier.

Crimson Desert skal etter planen slippes i løpet av vinteren 2021, som trolig vil gi utvikleren tid til å fikse på den ujevne bildefrekvensen fra spesielt kampsekvensene. Spillet kommer til både PC og konsoll.

LES OGSÅ: Ny Nier Replicant-trailer viser hvordan det blir å spille nyversjonen »

Siste fra forsiden