Crystal Xbox tilbake i oktober

Microsoft regnet ikke med at deres begrensede Crystal Xbox skulle bli så populært som den ble etter lanseringen i mars. I oktober lanserer de den for salg igjen, sammen med en passende håndkontroller.

Den begrensede, men svært lekre krystallversjonen, ble godt mottatt i medier og blant Xbox-kunder. Pågangen på den begrensede spesialutgaven var så stor at flere butikker gikk tomme på kort tid. Nå har Microsoft hørt folks bønner, og vil fra og med 8. oktober nok en gang legge Crystal Xbox ut for salg i europeiske butikker. Ikke nok med det: den erstatter den sorte boksen, som på sin side går ut av salg etter jul.

- Tilbakemeldingene på Crystal Limited Edition Xbox var svært positive, og etterspørselen var så høy at vi bestemte oss for å få den tilbake i markedet, og tilby enda flere mennesker muligheteten til å eie en nydelig stykke teknologi. Dette er virkelig en perfekt blanding sexy design, kraftig hardware og fantastiske spillopplevelser, forteller Michel Cassius, markedssjef og direktør for Xbox i Europa.

Prisen vil ligge på omlag 1395 norske kroner, med andre ord samme pris som nåværende versjon. Det vil følge med en matchende krystalhåndkontroll, og trenger man flere kan de kjøpes for 400 norske kroner.

Siste fra forsiden