Cthulhu-brettspill til PC

Elder Sign: Omens sprer galskapen til nytt format.

Den amerikanske brettspillgiganten Fantasy Flight Games har kunngjort at de vil bringe Elder Sign: Omens til PC. Den digitale versjonen av Richard Launius og Kevin Wilsons populære Cthulhu-brettspill er allerede tilgjengelig på Mac, iOS og Android, og lar deg sette sammen et team på opp til fire etterforskere som må forsøke å hindre de eldgamle gudene i Cthulhu-mytoset fra å invadere verden via gjenstander i et museum.

Underveis må du drepe en rekke fryktelige monstre, ofte av den litt kjipe typen som kan gjøre deg gal bare du ser for lenge på dem, og plukke ned deg våpen og magiske gjenstander for å øke sjansene dine for å lykkes. Det trenger du, for hver gang klokken slår tolv om natten dukker det opp nye monstre og uheldige effekter. Du har heller ikke ubegrenset med tid på deg, så det lønner seg å være effektiv.

Fantasy Flight ønsker å lansere Elder Sign: Omens på Steam, hvor de gjerne vil distribuere PC-versjonen sammen med den allerede eksisterende Mac-versjonen. Dessverre er det ikke bare bare å komme seg på Steam, og de må gå veien om Greenlight for å få lov til å selge spillet sitt der.

Forhåpentligvis finner de andre distribusjonskanaler, om Greenlight-kampanjen ikke får det nødvendige antallet stemmer.

Les også: Anmeldelse: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Les også: Suksess for Portal-vri i Cthulhu-universet

Siste fra forsiden