The Cuphead Show - Netflix

Cuphead blir Netflix-serie

Lager tegnefilm basert på spillet basert på tegnefilmer fra 30-tallet.

Studio MDHR

Cuphead – det nydelige plattformspillet fra Studio MDHR – blir snart å se på Netflix. Strømmetjenesten har sikret seg rettighetene til å lage en serie basert på spillet, som vil by på nye eventyr med den titulære koppemannen.

I en uttalelse til Eurogamer forteller Netflix at The Cuphead Show blir en slags komedie, som skal følge de «unike eventyrene til den impulsive Cuphead og hans forsiktige, men lett overtalte broren Mugman».

Via Twitter legger utvikler MDHR til at turen går tilbake til Inkwell Isles – den samme øygruppen der brødrene opprinnelig inngikk sin skjebnesvangre avtale med djevelen.

Akkurat som spillet vil serien bruke en visuell stil basert på de klassiske Max Fleischer-tegnefilmene fra 1930-tallet. Det er Netflix' animasjonsteam som tar jobben med å snekre sammen prosjektet, med Emmy-vinner Dave Wasson i regissørstolen. Wasson har tidligere hatt regi på en rekke Disney-kortfilmer med Mikke Mus i hovedrollen, som også bruker en lignende animasjonsstil.

Ellers vet vi ikke noe om når vi kan forvente The Cuphead Show. Spillet ble utsatt en rekke ganger mellom kunngjøringen i 2013 og den endelige lanseringen i 2017, men forhåpentlig må vi ikke vente like lenge på serien. Trolig blir det heller ikke like vanskelig å komme seg gjennom eventyret denne gangen.

Her på bruket fikk Cuphead en solid mottakelse.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden