Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 er utsatt til september

Det neste til The Witcher-utviklerne trenger mer tid.

CD Projekt RED

I en oppdatering på Twitter melder CD Projekt RED om at Cyberpunk 2077 har blitt utsatt til 17. september. Planen var opprinnelig å slippe det etterlengtede spillet 16. april.

I meldingen skriver selskapet at spillet i seg selv er spillbart helt gjennom og "ferdig", men at det gjenstår mye arbeid.

– Night City er massivt - fult av historier, innhold og steder å besøke, men på grunn av skalaen og kompleksiteten trenger vi mer tid til å fullføre spilltestingen, fiksingen og polering. Vi vil at Cyberpunk 2077 skal bli vårt beste mulige verk for denne spillgenerasjonen, og det å utsette lanseringen vil gi oss de viktige månedene vi trenger for å perfeksjonere spillet, sier CD Projekt RED-leder Marcin Iwiński og Adam Badowski i beskjeden.

Vi fikk sett Cyberpunk 2077 på E3 2019, og vi gleder oss til å spille det. Du kan lese vår nyeste sniktitt på spillet her.

Nye nytt for The Witcher-studioet

Cyberpunk 2077 skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fiksjon med definerte figurer som suksesserien er.

Dette blir også det første spillet CD Projekt Red prøver seg på utenfor The Witcher-fiksjonen. Her er det mer fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, men i likhet med studioets nyeste spill er fremtidsvisjonen plassert i sandkasse- og rollespillsjangeren.

Siste fra forsiden