Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får egen versjon til neste generasjon konsoller

Men det er en hake.

CD Projekt RED

Den neste generasjonen spillkonsoller nærmer seg med stormskritt, og det samme gjør Cyberpunk 2077. Nå har studioet kommet med noen interessante opplysninger om hvordan spillet forholder seg til den neste konsollgenerasjonen, melder VGC.

Opplysningene kom fra visesjefen for Business Development-avdelingen hos CD Projekt RED, Michal Nowakowski, i en tale til investorer nylig.

For de som har lurt på hvorvidt Cyberpunk 2077 skal lanseres i en eksklusiv utgave for de nye konsollene, kunne Nowakowski svare bekreftende – i alle fall når det gjelder Xbox Series X-versjonen.

CD Projekt RED

Vil ta noe tid

Versjonen som er laget for neste generasjon vil imidlertid ikke være tilgjengelig med én gang konsollene kommer på markedet.

– Når det gjelder Microsofts konsoll har vi offisielt bekreftet både oppdateringen og kryss-generasjonstilgjengelighet, som betyr at du kan spille spillet fra dag én på neste generasjon. Men når det gjelder den ordentlige, fullverdige nestegenerasjon-versjonen, vil denne komme senere, sa Nowakowski.

Nowakowski kunne ikke angi et tidspunkt for når denne versjonen vil komme ut, og trolig vil det trolig gå en stund. Ifølge CD Projekt RED-medarbeideren foreligger det ingen offisielle kunngjøringer rundt PlayStation 5-versjonen ennå, men dette vil nok komme.

Under investortalen kunne studioet for øvrig bekrefte at ingen videre, koronavoris-relaterte forsinkelser er planlagt, så spillet skal etter planen fortsatt lanseres den 17. september. Dette ble for øvrig også opplyst av studioet i en statusoppdatering forrige måned.

Les også: Cyberpunk 2077-utviklerne må belage seg på hardt overtidsarbeid »

Siste fra forsiden