Cyberpunk 2077

CD Projekt RED kommer med statusoppdatering om Cyberpunk 2077

Svarer folk som bekymrer seg for korona-relaterte forsinkelser.

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 har allerede blitt forsinket en god del måneder, og i forbindelse med den pågående koronavirus-pandemien er det naturlig nok folk som lurer på om nye forsinkelser kan forventes. Nå har CD Projekt RED gitt lyd fra seg.

Studioet la nylig ut en melding på Twitter med en statusoppdatering om spillet for folk som måtte lure på hvordan det går.

Det ser ikke ut som det er grunn til bekymring, selv om krisen riktignok har medført strukturelle endringer hos studioet, som den jo har for de fleste andre i samfunnet.

Lar ansatte jobbe hjemme

– I løpet av den siste uken har vi tilpasset oss situasjonen og gradvis rullet ut forebyggende tiltak i hele vår organisasjon. Vi har også oppdatert utstyr og infrastruktur og jobber for å sette våre ansatte i stand til å jobbe fra hjemmene sine, skriver studioet og legger til:

– Selv om dette er litt nytt for alle tar vi utfordringen på strak arm og viser ingen tegn til å stanse innsatsen for å bringe dere litt «kick-ass»-rollespillaction i september.

Med andre ord ser det ikke ut til å komme noen flere forsinkelser. Cyberpunk 2077 skulle opprinnelig lanseres den 16. april, altså om en måneds tid, men i januar i år kunngjorde utvikleren at spillet hadde blitt utsatt til 17. september.

– Night City er massivt - fullt av historier, innhold og steder å besøke, men på grunn av skalaen og kompleksiteten trenger vi mer tid til å fullføre spilltestingen, fiksingen og polering. Vi vil at Cyberpunk 2077 skal bli vårt beste mulige verk for denne spillgenerasjonen, og det å utsette lanseringen vil gi oss de viktige månedene vi trenger for å perfeksjonere spillet, sa studioet i sin begrunnelse for utsettelsen.

Les også: CD Projekt RED har planene klare for et nytt The Witcher-spill »

Siste fra forsiden