Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får «live action»-TV-serie

Skal fortelle en helt ny historie fra Night City.

CD Projekt

Cyberpunk 2077 fikk kanskje en skuffende start på livet, men spillet har hentet seg kraftig opp i løpet av de siste årene. Både Phantom Liberty-utvidelsen og spillets omfattende 2.0-oppdatering, samt Netflix-serien Cyberpunk: Edgerunners har sørget for fornyet popularitet – som CD Projekt ønsker å bygge videre på.

Torsdag avslørte det polske selskapet at arbeidet er i gang med et realfilmprosjekt – eller såkalt live action – satt i Cyberpunk 2077-verdenen. Prosjektet skapes i samarbeid med produksjonsselskapet Anonymous Content Studios, som tidligere har stått bak serier som Mr. Robot og True Detective.

CD Projekt RED samarbeider med Anonymous Content om å fortelle en ny Cyberpunk 2077-historie.
CD Projekt

Via sine nettsider forteller CD Projekt at prosjektet vil fortelle en helt ny historie satt i Cyberpunk 2077-verdenen. Hva den går ut på er enda ikke spikret, og hvorvidt vi får se kjente fjes som Johnny Silverhand og Solomon Reed – spilt av henholdsvis Keanu Reeves og Idris Elba i spillet – gjenstår å se.

Arbeidet er bare tidlig i utviklingsstadiet og teamet jobber nå med å finne en manusforfatter. Mer informasjon vil avsløres etter hvert som prosjektet gjør fremskritt, forteller CD Projekt.

Vår anmelder lot seg begeistre for Cyberpunk: Edgerunners. Den animerte serien briljerte med både sterk action og en flott visuell stil, mente Espen Jansen.

LES OGSÅ: Se alt som er nytt i Cyberpunk 2077s store 2.0-oppdatering »

Siste fra forsiden