Cyberpunk 2077 2.0

Se alt som er nytt i Cyberpunk 2077s store 2.0-oppdatering

Ute nå.

Den omfattende overhalingen av Cyberpunk 2077, kjent som Update 2.0, ble offisielt rullet ut torsdag. Oppdateringen er gratis for alle som eier spillet, og i forbindelse med lanseringen har CD Projekt RED avslørt akkurat hvilke endringer som er på plass.

Du kan se en gjennomgang av endringene i videopresentasjonen over, eller lese om nyhetene via spillets nettsider.

Som navnet antyder introduserer Update 2.0 på mange måter en helt ny spillopplevelse til Cyberpunk 2077. Oppdaterte ferdighetstrær og egenskaper introduserer nye måter å spille på, og systemene for både Cyberware-implantater og Netrunning har også fått en stor justering.

2.0-oppdateringen introduserer også nye PC-krav for Cyberpunk 2077.
CD Projekt

Politiet i Night City har vært på kurs, der de blant annet har lært seg å ta opp jakten på spillere som bryter loven. NCPD-konstabler kan følge etter deg til fots eller med bil. Kjøringen skal også ha blitt bedre og biljakter mer spennende med muligheten til å skyte ut vinduet, montere våpen på kjøretøyet ditt eller hacke andre biler i fart.

Videre lokker oppdateringen med forbedret intelligens for samtlige fiender. Uansett hvor du beveger deg i Night City vil skurkene du møter matche ditt erfaringsnivå, så du ikke lenger får grisebank hvis du forviller deg inn på feil område. Våpen og annet utstyr du finner vil også være tilpasset ditt nivå.

Av andre nevneverdige ting er en justering av måten du lager utstyr. Hver gjenstand krever nå bare en komponenttype, sammenlignet med mange forskjellige slik det var før. Butikker har fått bedre utvalg basert på ditt erfaringsnivå og spillere vil ikke lenger få irriterende tekstmeldinger om biler som er til salgs.

For PC-versjonen kommer også nye systemkrav inn. Disse kan du se gjennom på bildet over.

Update 2.0 etterfølges av Phantom Liberty den 26. september. Utvidelsen introduserer mer historiebasert innhold til spillet, med blant annet et nytt område å utforske og flere oppdrag.

LES OGSÅ: CD Projekt trapper opp arbeidet med neste The Witcher »

Siste fra forsiden