The Witcher - Polaris

Trapper opp arbeidet med neste The Witcher

Over 250 utviklere jobber med spillet, og snart blir det mer.

CD Projekt RED

CD Projekt RED avslørte denne uken at nesten 260 av utviklerens ansatte jobber med det neste store The Witcher-spillet. Prosjektet – som ble kunngjort i fjor – har arbeidstittelen Polaris, og skal bli det første kapittelet i en helt ny Witcher-trilogi.

Se hva de ulike teamene hos CD Projekt jobber med.
CD Projekt

Tallene ble lagt frem i CD Projekts nyeste kvartalsrapport. Der bekreftet det polske selskapet at det har flyttet langt flere utviklere over på Polaris, sammenlignet med utgangen av 2022. Og snart skal det bli enda flere.

Akkurat nå er det Cyberpunk 2077-utvidelsen Phantom Liberty som tar opp flest ressurser hos CD Projekt, med rundt 300 utviklere. Når utvidelsen lanseres 26. september vil en stor del av det teamet lempes over på Polaris, sa studiosjef Adam Kiciński (via VGC).

LES OGSÅ: CD Projekt RED bekrefter at medaljongen fra det nye Witcher-spillet er en gaupe »

Akkurat hva Polaris skal handle om har CD Projekt enda ikke avslørt. Det vi vet er at spillet blir «begynnelsen på en ny saga i The Witcher-universet», trolig uten Geralt som hovedperson. Polaris utvikles også i Unreal Engine 5 i samarbeid med Epic Games, men blir ikke eksklusivt for Epic-butikken.

CD Projekt har også andre Witcher-prosjekter i ovnen. Canis Majoris er kodenavnet på ett av spillene, som utvikles av et eksternt team. Et annet går under arbeidstittelen Sirius, med utvikler The Molasses Flood ved spakene.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077 får en oppfølger »

Siste fra forsiden