Cyberpunk 2077 gir lyd fra seg på Twitter for første gang på fire år

Tør vi håpe på mer informasjon ganske snart?

CD Projekt RED

CD Projekt REDs neste storsatsing Cyberpunk 2077 må være både det mest etterlengtede og mest hemmelighetsfulle spillet som er under utvikling for tiden, i alle fall blant rollespillentusiastene. Det har vært særdeles stille rundt spillet i meget lang tid, men nå har det endelig kommet et livstegn – dog riktignok et svært sparsomt et.

På spillets offisielle Twitter-konto ble det nemlig nylig lagt ut en ny melding – for første gang på hele fire år. Dessverre inneholder meldingen kun ordet «beep», som trolig er en metafor som er ment å kommunisere at spillet ennå er i live.

Kunngjort i 2012

Om man skal legge litt godvilje til kan man kanskje også driste seg til å tolke meldingen dithen at mer informasjon om spillet kommer ganske snart – noe som i så fall ikke er for tidlig. Det kan selvsagt også være at det simpelthen er et billig markedsføringsstunt.

Cyberpunk 2077 ble først kunngjort i 2012, samme året som studioet ga ut The Witcher 2, og siden den gang har vi kun fått servert en kort teaservideo som ble sluppet i januar 2013 og noen generelle opplysninger om spillet. Teaseren kan du se nederst i artikkelen.

CD Projekt RED kom også med en oppdatering i oktober i fjor hvor de opplyste at spillet fremdeles er i rute, men at ambisjonene er svært høye. Studioet har planer om intet mindre enn å «finne opp hjulet på nytt», hvordan man enn skal tolke det, og de har også tidligere uttalt at spillet blir mye større enn alt de har gjort hittil.

Det vi vet hittil er at Cyberpunk 2077 er et åpen verden-rollespill med fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, og skal by på både flerspillerdel og mye frihet for spilleren. Det foregår i en film-noir-inspirert, dystopisk science fiction-setting og er basert på et penn-og-papir-rollespill kalt Cyberpunk 2020.

I mellomtiden finnes det en diger Skyrim-mod du kan kose deg med »

Siste fra forsiden