Dark Alliance II har gått i trykken

Oppfølgeren til Baldur's Gate: Dark Alliance har nå gått i trykken. Salget begynner trolig i USA i løpet av to ukers tid, mens oss europeere må vente til februar.

Det er Interplays spillstudio Black Isle som har utviklet Baldur's Gate: Dark Alliance II, som er en slags alternativ versjon av det prisbelønnte PC-rollespillet. Dark Alliance fokuserer mer på ren action, tilplasset konsollspilleres antatte ønsker. Det funket forholdsvis fint for spillet som ble utgitt i fjor, hvilket Gamer.no gav 7/10 i sin omtale.

Spillet baserer seg som kjent på den 3. utgaven av Dungeons & Dragons-regelene, og er satt til den kjente Forgotten Realms-verdenen. Gamer.no har for øvrig også skrevet en sniktitt på Baldur's Gate: Dark Alliance II.

Vi nordmenn og resten av Europa må likevel vente helt til februar før vi kan hoppe inn i fantasyverdenen, i hvertfall i følge andre kilder enn Vivendi Universal og Interplay. Spillet er foreløpig ikke planlagt for GameCube, selv om det første spillet også gjorde sin opptreden på Nintendo-konsollet i fjor.

Siste fra forsiden