Dark Souls-skaperen har to uannonserte prosjekter på gang

Begge skal være «typiske FromSoftware-spill».

Illustrasjonsbilde hentet fra Bloodborne, et spill mange From-fans håper at vil få en oppfølger.
Sony Computer Entertainment

FromSoftware er i disse dager i full sving med å legge den siste finpussen på Sekiro: Shadows Die Twice, som skal lanseres 22. mars 2019. Utvikleren bak Dark Souls og Bloodborne har riktignok flere jern i ilden, som studiosjef Hidetaka Miyazaki nylig avslørte.

To hemmelige prosjekter

Sekiro er det neste spillet fra From, men hva kommer så?
Activision

I et intervju med det japanske nettstedet 4 Gamer (oversatt av Gematsu) fortalte Miyazaki at From jobber med to hittil uannonserte titler. Ifølge sjefen er det for tidlig å si noe om dem, men han hintet om at opplevelsene vil ligne på ting studioet har gjort før.

– Dette er ikke riktig tidspunkt å diskutere detaljer, men de er begge typiske FromSoftware-spill. Vi trenger litt mer tid, men så skal vi fortelle alle mer om spillene så snart de har begynt å ta form, sa Miyazaki.

Det vage hintet har igjen dratt i gang spekulasjoner om at en oppfølger til Bloodborne kan være på vei. Actionrollespillet fra 2015 har fått svært mange tilhengere, som stadig vekk er på utkikk etter nyheter.

Da From lanserte sitt første VR-spill i år, kalt Deraciné, ble det fullt halloi da fans oppdaget en dukke som potensielt refererte til en lignende figur fra Bloodborne. Som Miyazaki uttalte siden skal dukken kun ha vært hyllest til spillet, og ikke noe annet.

Vi prøvde Sekiro for noen måneder siden.
– Et blodig eventyr som vil teste selv den hardeste Souls-veteran »

Siste fra forsiden