David Duchovny i Area 51

David Duchovny, Marilyn Manson og Powers Boothe blir tre av de kjente stemmene vi får høre i Midway sitt kommende Area 51.

David Duchovny sin skuespillerkarriere har vel aldri helt kommet over X-Files, og dermed passer det godt at han får hovedrollen i Midway sitt konspirasjonsfylte Area 51. Duchovny spiller spesialsoldaten Ethan Cole, som har konsentrert karrieren sin rundt farlige mordetterforskninger.

Power Boothe får rollen som Major Bridges, mens den alltid like omstridte musikeren Marilyn Manson leverer det Midway beskriver som en uforglemmelig innsats som det grå romvesenet Edgar.

Area 51 er et førstepersons skytespill hvor handlingen ikke overraskende foregår i den hemmelige militærbasen ved samme navn. Her foregår det topphemmelig eksperimentering med teknologi fra det ytre rom, og som vanlig når vitenskapen løper løpsk går ting galt. Et ekstremt dødelig virus har brutt ut, og hele basen har blitt lagt i karantene for at dette viruset ikke skal spre seg til omverdenen.

Som Ethan Cole må du lede et spesialteam inn i basen for å undersøke den farlige situasjonen. Det viser seg raskt at viruset har en mildt sagt ubehagelig måte å påvirke de infiserte personene på, og de stakkars ofrene er langt fra sengeliggende når Cole og teamet hans kommer inn i bildet. Som om ikke dette var nok befinner det seg en eldgammel koloni med romvesener under basen.

Hvis ikke du kommer til bunns i mysteriene rundt Area 51 vil viruset til slutt spre seg, og resultatet ville bli den totale ødeleggelsen av alt liv på jorden. Du må imidlertid vente til første halvdel av 2005 før du får sjansen til å redde verden i dette spillet, som kommer til Xbox og PS2.

Her er en nylig lansert trailer fra spillet:

Siste fra forsiden