DC-Studios og Dino Dini med nytt fotballspill

DC-Studios har inngått et samarbeid med spillguruen Dino Dini for å lage det de lover skal bli et revolusjonerende fotballspill.

Dino Dini er et navn som burde være kjent for de fleste som har spilt fotballspill i noen år. Han var mannen bak de to første Kick Off-spillene, Player Manager, Goal og Dino Dini's Football, og regnes som en av de største ekspertene på denne typen spill. Nå skal han samarbeide med DC-Studios om et helt nytt fotballspill. Dino Dini mener at mye er galt med dagens fotballspill:

- Den nåværende generasjonen fotballspill fokuserer ikke på spilleren, men på selve kampen. Dette er et problem. Det er spillerens opplevelse som er nøkkelen til å lage et spill som er tilgjengelig, spillbart og som varer lenge. Hvis du kan skape en opplevelse som tilfredsstiller spillerne hver eneste gang de spiller, så har du skapt en klassiker.

Sjefen for DC-Studios, Mark Greenshields, har jobbet på NES-versjonene av de tidlige Kick Off-spillene, og har alltid ønsket at DC-Studios skulle lage et fotballspill:

- Dino og jeg hadde en rekke lange diskusjoner i fjor, og vi var enige i omtrent alt om hva som må gjøres for å skape et fotballspill som stikker seg ut fra mengden. Samarbeidet med Dino Dini er svært spennende, og vi gleder oss til å vise verden hva som er fotballspillenes fremtid.

Det nye fotballspillet skal komme til alle plattformer (PC, PS2, GameCube, Xbox, GBA, Nintendo DS og Sony PSP). Tittel, utgiver og utgivelsesdato vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden