League of Legends

De beste League of Legends-øyeblikkene fra 2015

Her er ti klipp vi definitivt husker fra året som har gått.

Fra finalen i 2015 World Championship i Berlin.
Riot

2015 er over, men man kan trygt si at fjoråret har vært fylt med mange minneverdige øyeblikk. I den sammenheng har jeg sett gjennom flere klipp fra den profesjonelle League of Legends scenen, og plukket ut de jeg kommer til å huske best.

Kanskje du vil dele noen av dine største minner i kommentarfeltet?

Lokkematen

Under NA LCS klarte Mid Lane-spilleren til Team Liquid, Kim «FeniX» Jae-hun, å snu en gank til lagets favør.

Ballegrepet

Etter å ha blitt stemplet som en soleklar sisteplass under World Championship, overrasket An «BalIs» Van Le og Cloud 9 alle under gruppespillet (den første uka).

Overraskelsen

Kampen mellom Unicorns of Love og Fnatic under EU LCS tok en overraskende vending da UoL akkurat klarte å beskytte nexusen.

Dominerte på hjemmebane

I en spennende og jevn finale under EU LCS mellom Fnatic og Origen, avsluttet Martin «Rekkles» Larsson en av kampene med sine Tristana-ferdigheter.

Les også
Nå kommer VM i Fortnite – kvalifiseringen blir åpen for alle

Maktdemonstrasjonen

Seong «Huni» Hoon Heo og Fnatic var ikke redd for å vise frem hvorfor de var en av storfavorittene under World Championship.

Lurte døden

Det gikk ikke så bra for Origen under World Championship semifinalen mot SKT. Likevel klarte Paul «sOAZ» Boyer å lure seg unna en gank ingen trodde han skulle overleve.

Baron-tyven

«Dette er en lett Baron for Team Liquid» uttalte kommentatoren. Jason «WildTurtle» gjorde straks den påstanden til skamme.

«Faker» ble nøytralisert

Ingen trodde at noen kunne vinner over SKT under MSI. Etter fire kamper var stillingen 2-2. Den siste kampen lurte Edward Gaming «Faker» til å spille LeBlanc og valgte champions som gjorde at han hadde veldig lite mulighet til å påvirke kampen.

Dere får ikke denne

Under kampen mellom Flash Wolves og Origen hadde ulvene god kontroll. De skulle sikre seieren med en tilsynelatende lett baron. Den ble ikke lite lett som først antatt.

Avskjeden

Etter en lang karriere innenfor den profesjonelle scenen i League of Legends tok «Dyrus» et følelsesladd farvel med fansen.

Siste fra forsiden