De fordømte og fortapte til PC?

Siste patch til GTA IV legger angivelig til "achievements" for The Lost and Damned til PC.

Helt siden den første tilleggspakken (DLC) til Grand Theft Auto IV ble annonsert til Xbox 360, har PC-spillere verden rundt spekulert i at tilleggspakken(e) en gang ville ta turen til PC. Og selv om dette mer eller mindre har blitt avkreftet fra høyere hold hos både Microsoft og Take-Two, levde likevel håpet videre.

Og nå kan det virke som PC-spillere ikke har ventet forgjeves. Det var nemlig via den nylig utgitte patchen til GTA IV at en liste av såkalte achievements i en kort periode kunne synes via Games for Windows Live. Som man kan se viser listen flere achievements som alle stemmer overens med de fra Xbox 360-utgaven. Skjermdumpen kan selvsagt være falsk, men en PC-versjon av Lost and Damned og eventuelt The Ballad of Gay Tony virker ikke helt usannsynlig.

De høyst omdiskuterte DLC-pakkene er resultatet av en eksklusiv avtale mellom utgiver bak GTA IV, Take-Two, og Microsoft. Pakkene har generelt mottatt svært gode kritikker rundt om, og har i tillegg solgt svært godt. Med tanke på at PC-en regnes som en "Microsoft-plattform" vil altså pakkene, om de kommer til PC, fortsatt forbli Microsoft-eksklusiv, samtidig som de stenger Playstation-eiere ute i kulda.

Siste fra forsiden