Demise møter BX3 i Telenorligaen / Counter-Strike: Global Offensive

– De har samlet en rutinert gjeng som en kortsiktig løsning

Tommy «TommyM» Monsen og Demise møter BX3 i mandagens TV-kamp.

Tommy «TommyM» Monsen og Demise mener det blir tøft å møte BX3.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no, Valve, montasje Gamer.no

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2017:

Vis mer

Kl. 20:00: BX3 EK - Demise.no
Kl. 20:00: Norse - Nordic Warthogs
Kl. 20:00: Temp.no - Labbedans'Vika
Kl. 20:00: DeToNator.EU - Celestial Gaming

Alle kampene spilles mandag 6. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Etter et par uker vinterferie returnerer endelig Telenorligaen til Counter-Strike: GO på mandag. Etter komplett stillhet etter ferien startet, smalt det skikkelig lørdag ettermiddag. BX3 bestemte seg for å benke hele førstelaget, og hentet inn gamle kjente fjes for å redde plassen i førstedivisjon etter to svake resultat så langt. Det gjenstår å se om rutinen de har hentet inn vil være det laget trenger for å hente seg inn og muligens nå sluttspillet senere i vår.

Demise står så langt med tre poeng etter et tap og en seier. Tapet kom som kjent mot Nordic Warthogs, og førte til en protest fra Demise. Laget ser på seg selv som en sikker kandidat til sluttspillet og ønsker selvfølgelig å vinne denne kampen.

Har mistet respekten for BX3

DETTE ER DEMISE.NO

Vis mer

Tommy «TommyM» Monsen
Eirik «spity» Hauger
Henrik «neto» Kristengård
Kristian «kriz» Sandvær
Boye «Racer X» Telstad

Lagkaptein i Demise, Tommy «TommyM» Monsen, gleder seg til å komme i gang med sesongen igjen, men sier at laget ikke har spilt mye sammen i vinterferien på grunn av reise.

– Jeg har vært hjemme i Molde på ferie, noe som gjør at vi ikke har hatt muligheten til å forberede oss sånn som vi kanskje burde gjort før denne kampen, sier Monsen.

Etter lagendringene BX3 gjorde på lørdag, forandret jo selvfølgelig forutsetningene til denne kampen seg, og hadde muligens gjort at eventuelle forberedelser hadde vært unødvendige. Monsen synes at det er merkelig at BX3 gjør dette nå.

Tommy «TommyM» Monsen og Demise mener det blir tøft å møte BX3.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– På lørdag så ble jo den gamle lagoppstillingen deres benket, og de har samlet en rutinert gjeng som en kortsiktig løsning denne sesongen. Dette synes jeg er meget spesielt, etter at Christian «Groggi» Hagen pratet veldig negativt om å ha en sånn type lineup før sesongen, og sa at BX3 var ferdig med sånne løsninger. Jeg synes det er trist at Norges kanskje beste Counter-Strike-organisasjon gjør dette, noe som har gjort at jeg og andre har mistet mye respekt for dem.

– Tror du det nye laget vil fungere bra?

DISSE SPILLER FOR BX3:

Vis mer

Michael «m1kkis» Sokki
Bjørn «Skurk» Maaren
Markus «Maak» Karlsen
Fredrik «slap» Junbrant
Joel «emilio» Mako

– Deres nye lag vil på kort sikt være bedre enn den forrige, og etter rapportene mine, så kommer de til å stille knallsterkt. Det er en gjeng som alle er veldig gode enkeltspillere, og blir steintøffe å slå. De kommer til å spille som en miks, og vår sjanse blir at samspillet vårt er bedre enn deres, sier Monsen.

Monsen mener at Demise fortsatt kan slå «nye» BX3, om alle tingene er på plass til kampstart.

Les også
Møter SKT i kvartfinalen: – Vi har ikke gitt opp

– Vi er fem kvalitetsspillere, men er avhengige av at «Neto» og «Kriz» har en kjempedag for å hamle opp med BX3. Jeg synes det er vanskelig å spå kamputfall mot disse guttene. Det kan gå begge veier, så jeg vil ikke spekulere i resultat, avslutter Monsen.

Siste fra forsiden