Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 16

De mest frustrerende cliffhangerene i spill

Rad Crew snakker om noen av de mest kontroversielle spillsluttene.

Hater du ikke når spill ikke har en ordentlig slutt og bare ... slutter? I denne episoden av Rad Crew snakker vi om de fem mest frustrerende bråsluttene vi kan huske fra spillenes verden.

Magnus Tellefsen fra podcasten LOLBua (også en del av Rad Crew-nettverket) ble også med oss for å lovprise Telltale sin Tales from the Borderlands-serie. Vi har også en sniktitt på Halo 5: Guardians i denne episoden, men neste uke vil vi kunne fortelle mye mer.

Vi spurte lytterne i forkant av opptaket om det fantes noen spill som hadde fått dem til å grine. Det viser seg at lytterne våre ikke er redde for følelser, for her var det mange spill som ble nevnt.


Rad Crew - sesong 10, episode 16

Ukens meny:

(04:39 - 20:35) Topp 5 frustrerende cliffhangers
(20:35 - 45:51) Nyheter
(45:51 - 1:07:00) Halo 5 sniktitt, Warhammer Vermintide, Dragon Quest Heroes
(1:07:00 - slutt) Ukens spørsmål

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 15. oktober
Rad Crew, 8. oktober

Rad Crew, 1. oktober

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden