PUBG Europe League - Desperado

De norske Besiktas-gutta er klare for ny klubb

Laget har samtidig kunngjort en ny fjerdemann før PUBG Europe League.

PUBG Corp, Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Noen uker før neste fase i PUBG Europe League (PEL) har de norske gutta fra Besiktas meldt overgang til ny klubb. Heretter blir de å finne i Desperado-drakter, og laget henter samtidig inn en ny fjerdemann.


Til Gamer.no forteller Erik «simsy» Gravrok at det er Jonas «C4LVINKL3IN» Sørvik som tar plassen etterlatt av «LuX». Sørvik spilte selv for Desperado i forrige fase av PEL Contenders – ligaens andredivisjon – men sto fritt til å utforske andre muligheter da klubben lot spillerne gå i slutten av juli.

Ettersom de igjen blir fire norske i stallen kreves det ingen store justeringer for å legge til rette for «C4LVINKL3IN» – i hvert fall ikke språklig. «Simsy» tror heller ikke gutta vil trenge lang tid på å vende seg til sin nye lagkamerat.

– Nei, ikke så mange endringer egentlig. «C4LVINKL3IN» er flink, så det går greit. Vi spiller veldig simpelt og det går mer på prinsipper enn konkrete strategier, forteller Gravrok.

Med ny klubb i ryggen er gutta i full gang med å flytte til Berlin, der samtlige lag i PEL må bo mens ligaen er underveis. Ligastart er satt til 30. august, og som i forrige fase skal det spilles hele 96 kamper fordelt over de neste to månedene.

Norske «ivel» og Zoekt Een Naam har funnet seg et nytt PUBG-hjem.
Ble kjøpt opp av klubben til norske «Noobwork» »

Siste fra forsiden