De Tre Musketerer blir spill

Den svenske spillutgiveren Legendo har kunngjort at de jobber med et plattformspill basert på boken om de tre musketerer.

Alexandre Dumas sin bok om de tre franske fektekunsterne har vært en stor kilde for inspirasjon i filmverdenen, men på spillskjermen har vi sett heller lite til de tre musketerene. Det ønsker den unge svenske utgiveren Legendo å endre på, og de har nå kunngjort The Three Musketeers, som skal lanseres til PC før utgangen av året. I løpet av neste år vil spillet også komme til konsoll.

Spillet beskrives som et moderne plattformspill som passer for alle aldersgrupper. Det hele starter med at Porthos, Aramis og Athos koser seg på et vertshus, når unge d'Artagnan plutselig braser inn døra, forfulgt av løytnanten til den skumle greven Xavier. Musketerene prøver å forsvare d'Artagnan, men blir overmannet.

Du får rollen som Porthos, som ble slått bevisstløs under kampen. Når du våkner opp ser du at vennene dine har blitt tatt til fange, og nå blir det din jobb å fekte deg gjennom ti fargerike brett (med over 200 rom) fulle av feller og fiender for å redde dem. Ikke bare må du ha raske reflekser, men du må også bruke hodet for å komme deg forbi de mange utfordringene som venter deg.

For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet, hvor du også finner en trailer. Spillet blir distribuert av Ubisoft, og lanseres på norsk her til lands.

Siste fra forsiden