De døde lever fortsatt

De døde lever fortsatt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Zombier ser aldri ut til å gå av moten, og nå har Capcom bekreftet at oppfølgeren til det populære action/horror-spillet Dead Rising kommer til høsten.

Drep de døde

Dead Rising 2 vil få europeisk lansering den 3. september 2010 til Xbox 360, PS3 og PC. Xbox-eiere vil få muligheten til å laste ned en demo av spillet, Dead Rising 2: Case Zero, rett før det slippes i butikkene.

Et av de spesielle elementene i Dead Rising-spillene er muligheten til å bruke vanlige, hverdagslige redskaper i kampen mot de angripende hordene. I oppfølgeren vil man i tillegg kunne kombinere ulike objekter for å lage dødbringende våpen.

For eksempel kan man lage flammekastere ved å fylle vannpistoler med bensin eller påføre zombiene dødelige elektriske sjokk ved å koble sammen et batteri med en rake.

Det første Dead Rising-spillet fikk generelt god kritikermottakelse og ble også en kommersiell suksess. En av spillets designere er Keiji Inafune, som tidligere har jobbet med Mega Man-serien.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen