Dead Space 2 også til PC

Dead Space 2 også til PC

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Dead Space 2 var et spill som overrasket mange. Det er få spill som har skremt så mange gamere så kraftig som Isaac Clarkes skjærende spennende grøsserspill. I ettertid ble fans av spillet derimot kanskje enda mer vettskremt, når det så ut til at Dead Space 2 ikke ville slippes til PC.

Nå viser det seg at dette heldigvis ikke er tilfelle. Rapporten som ble fremlagt EAs investorer nå nylig lister også opp PC-versjonen av spillet, sammen med Xbox 360 og PS3. EA også bekreftet PC-versjonen gjennom sin Twitter-kanal i ettertid.

Det var den forrige investorrapporten som skapte skrekk og gru i grøssergamer-rekkene, da PC-versjonen ikke ble nevnt. Når EA i tillegg ikke kunne bekrefte at Dead Space 2 også kom til PC, men at de vurderte det er det forståelig at folk ble bekymret.

Men det er det altså ingen grunn til nå.

Les også: Mer Dead Space både i spill og på lerretet
Les også: Anmeldelse av Dead Space
Les også: Dead Space får tidlig lansering


(Kilde: Joystiq)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen